Partena Professional creëert slim archief

“Het Legal Department van Partena Professional geeft dagelijks een 100-tal juridische adviezen aan klanten en medewerkers”, schetst manager Henk Van Parys.

Partena Professional creëert slim archief

Hoe kunnen digitale werkprocessen ons beter en efficiënter doen samenwerken? Partena Professional ging de uitdaging aan en vond samen met het Belgische ICT-bedrijf Knowliah de ideale oplossing. De case werd uitvoerig toegelicht tijdens de Digital Workplace Convention op 25 oktober.

“Het Legal Department van Partena Professional geeft dagelijks een 100-tal juridische adviezen aan klanten en medewerkers”, schetst manager Henk Van Parys. “We doen dat vanop twee locaties: Gent en Brussel. Mede door die aparte locaties beschikten we tot voor kort niet over een gedeelde databank. Jammer, want zo misten we een belangrijke kans om kennis en ervaringen te delen. Bovendien deden we al eens dubbel werk zonder dat te weten van elkaar.”

De oplossing vond Partena Professional bij het Belgische Knowliah, een lidbedrijf van Agoria met hoofdkantoor in Boortmeerbeek. Knowliah creëert digitale documentmanagementsystemen en voegt er een extra laag ‘artificial intelligence’ aan toe.

Dit artikel werd gepubliceerd op:

Agoria Online

Share this news item