Online tool DigiConnect 2.0. (Agoria) brengt digitaliserende bedrijven bij de juiste technologiepartners

Online tool DigiConnect 2.0. brengt digitaliserende bedrijven bij de juiste technologiepartners

Loopt uw bedrijf al enige tijd met het idee om dringend werk te maken van digitalisering? Is het moeilijk om alle voordelen van digitaliseren op een rijtje te zetten voor uw team? Of heeft u al een concreet plan van aanpak of digitaliseringsproject in gedachten? Knikte u minstens 1 keer ja bij deze vragen? Dan is het tijd voor de volgende stap: de juiste technologiepartner aan de haak slaan! 

Knowliah, uw perfecte digitale partner 

Met DigiConnect vindt u snel de juiste partner voor uw digitale project. Mensen die uw doelstellingen begrijpen, die uw ambities kunnen voeden en die de vaardigheden hebben om u in de juiste richting te sturen.

Knowliah biedt haar expertise en oplossingen op het DigiConnect platform aan binnen de volgende domeinen:

  1. Data & Infrastructuur Beheer
  2. Digitaliseren van Processen
  3. Een specifieke technologie

Neem zeker eens een kijkje en aarzel niet om ons te contacteren indien u een digitaliseringsproject voor ogen hebt. 

Agoria lanceert DigiConnect 2.0

DigiConnect, de online tool van Agoria, maakt u wegwijs in het complexe landschap van digitale solution providers en integratoren. De nieuwe, verbeterde versie 2.0 van de tool is nu beschikbaar! 

DigiConnect 2.0 is een onderdeel van DigiCoach, het programma dat Agoria heeft ontwikkeld om de digitalisering van de Belgische bedrijven te versnellen. Die versnelling hebben ze nodig om in de geglobaliseerde, competitieve wereld vandaag concurrentieel te kunnen blijven. Samenwerking met de digitale sector, die de nodige kennis en expertise in huis heeft, ligt daarbij voor de hand. 

Lees meer over Agoria & DigiConnect 2.0.

Share this news item