Knowledge Management in de praktijk: Knowliah doorzoekt moeiteloos Dlex & andere bronnen

Knowledge Management in de praktijk: Knowliah doorzoekt moeiteloos doorheen Dlex en andere bronnen

Webinar

Is het gezegde ‘Kennis is macht’ nog wel van deze tijd? Misschien wel, maar eigenlijk niet. Knowledge Management is immers een veel sterker instrument. Want met een goed doordacht en uitgewerkte strategie voor het beheer van de kennis in uw kantoor, zorgt u ervoor dat:

  • iedereen veel efficiënter kan werken omdat reeds bestaande informatie makkelijk terug te vinden is
  • de kennis die vandaag in vele hoofden zit, geborgen wordt
  • de ervaring die we elke dag opbouwen verankerd blijft in de organisatie

Tijdens dit webinar zoomt Yves Lefere, Digital Legal Expert van Knowliah in op het belang en de vele voordelen van terdege kennisbeheer. Bea de Waal, Chief Operating Officer bij Argo Law geeft u inzicht in de redenen waarom ze Knowliah introduceerden bovenop Dlex en andere interne bronnen, alsook in de project-aanpak van hun kantoor.

Via een live demo in het kantoor van Argo Law ontdekt u hoe Knowliah dankzij een terdege integratie met DLex erin slaagt om zowel de gegevens van DLex (inclusief de metadata en rechtenbeheer) en uw andere documenten te doorzoeken. Alles heel eenvoudig en transparant.

Benieuwd om dit allemaal in zijn werk te zien? Ontdek gratis onze inspirerende webinar.
De webinar werd door de Orde van Vlaamse Balies (OVB) erkend voor 1 punt in het kader van de permanente vorming.


Ontdek wat Knowliah voor u kan doen, vraag een gepersonaliseerde demo aan!

Als u als advocatenkantoor bovenop Dlex de krachtige en intelligente zoekmotor van Knowliah gebruikt, kan u alle informatie die zich binnen en ook buiten DLex bevindt in een handomdraai terugvinden. Oude archieven op een harde schijf, een intranet of website waar belangrijke teksten staan, folders op het netwerk van het kantoor, … Met 1 zoekopdracht doorzoekt u al deze bronnen tegelijk, inclusief ook uw DLex-dossiers, dwars doorheen alle content van alle types documenten, gescande pdf’s, e-mails, … met respect van toegangsrechten. 

Share this news item