Dlex-gebruikers genieten van Knowliah: alle kennis in het kantoor veilig en snel op uw scherm gebundeld

Dlex-gebruikers genieten van Knowliah: alle kennis in het kantoor veilig en snel op uw scherm gebundeld

Dlex software optimaliseert zoekfunctie

Time is money. En kennis is macht. Zeker in advocatenkantoren is dit meer dan ooit het geval. Van advocaten wordt verwacht dat ze steeds alle relevante informatie kunnen terugvinden. Maar ze willen er ook geen kostbare tijd mee verliezen. Daarom hebben werd de DLex software voorzien van een nog snellere en krachtigere zoekfunctie. 

Voortaan werkt die zoekfunctie fundamenteel anders. Vroeger werd eerst gezocht waar in de DLex database de trefwoorden werden gevonden, en nadien werden eventuele filters – zoals een specifke periode – toegepast. Met de nieuwe SQL-zoekfunctie wordt eerst nagegaan welke filters van toepassing zijn, zodat slechts het relevante deel van de database wordt doorzocht. Dat scheelt in het opleveren van de zoekresultaten. Alle informatie binnen Dlex wordt zo in een mum van tijd naar boven gehaald.

Knowliah: een innovatief Belgisch bedrijf

Maar de advocatenwereld is groter dan DLex alleen. Ook al gebruiken sommige kantoren DLex voor bijna alle dossiers en documenten, toch blijft er steeds een deel van de informatie opgeslagen in andere systemen en op andere locaties. Ingescande documenten op de server, oude archieven op folders op het netwerk van het kantoor, MS SharePoint,  gescande pdf’s en e-mails: overal kan relevante informatie verscholen zitten. 

Daarom stellen Dlex en Knowliah graag hun partnership voorKnowliah is een innovatief Belgisch bedrijf en verdient alleen al daarom de aandacht en sympathie van de Dlex-gebruikers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het beheer van ongestructureerde tekstuele informatie en kennis. Het maakt gebruik van innovatieve en intelligente algoritmen en zorgt voor automatische verrijking van teksten door middel van meta-data en context. Teksten, documenten en e-mails worden automatisch geanalyseerd, verrijkt en geclassificeerd. Ze zetten hiervoor een combinatie van technologieën in: Artificiële Intelligentie (AI),Natural Language Processing (NLP),Cognitive Computing en overerving.

Last but not least: Knowliah is een perfecte aanvulling op de DLex-omgeving. Niet alleen integreert het naadloos met de Dlex software, het houdt ook rekening met de toegangsrechten die aan elke gebruiker in DLex zijn toegekend. Zo bestaat er dus geen risico dat informatie wordt gedeeld met werknemers die hier geen inzage in hebben.  

Een winnende combinatie 

Met deze samenwerking spelen we in op een vraag van vele grote advocatenkantoren. Zij willen de voordelen van beide omgevingen kunnen benutten, en wanneer deze werelden ook nog eens perfect in elkaar passen, kunnen ze pas echt de vruchten plukken. Alle relevante info voorgeschoteld in een mum van tijd, met aandacht voor beveiliging: dat is de unieke cocktail die DLex en Knowliah u kunnen aanbieden. Een cocktail met een fris Belgisch smaakje bovendien!

Aanschouw de integratie met eigen ogen 

Benieuwd om dit allemaal in zijn werk te zien? Geef hier uw ogen de kost en herbekijk onze webinar! 

Tijdens dit webinar zoomt Yves Lefere, Digital Legal Expert van Knowliah in op het belang en de vele voordelen van terdege kennisbeheer. Bea de Waal, Chief Operating Officer bij Argo Law geeft u inzicht in de redenen waarom ze Knowliah introduceerden bovenop Dlex en andere interne bronnen, alsook in de project-aanpak van hun kantoor.

Via een live demo in het kantoor van Argo Law ontdekt u hoe Knowliah dankzij een terdege integratie met DLex erin slaagt om zowel de gegevens van DLex (inclusief de metadata en rechtenbeheer) en uw andere documenten te doorzoeken. Alles heel eenvoudig en transparant.

Argo Law gebruikt zowel Knowliah als Dlex

Eén kantoor dat alvast deze cocktail weet te waarderen is Argo Law. Dankzij het intelligente Knowliah platform vinden ze nu meteen zonder moeite alle knowhow terug, waar die zich ook bevindt: in hun Case Systeem Dlex, op de Shared Drive, in SharePoint of in de geautomatiseerde kennisbank van Knowliah. “Werkelijk alles is slim doorzoekbaar én vindbaar gemaakt, met respect voor security”, vertelt Bea de Waal, Chief Operating Officer bij ARGO Law, “Hierdoor worden we productiever en kunnen we onze service naar onze cliënten verbeteren.“ 

Share this news item