Bezoek Knowliah tijdens Dag van de bedrijfsjuristen op 15 november

DINSDAG 15.11.2022

Het Instituut voor bedrijfsjuristen nodigt u uit op zijn 33ste Dag van de bedrijfsjuristen met als thema “Bedrijfsjuristen en bedrijfsverantwoordelijkheid. Naar eindeloze aansprakelijkheden voor ondernemingen? “.

Kom langs op de beursstand van Knowliah tijdens het evenement en maak kennis met ons AI-gestuurd platform!

Knowliah ontwikkelt software om juridische en operationele informatie, contracten en andere bedrijfsdocumenten beter te organiseren en beheren en zo inzichtelijker te maken. Onze volledig geïntegreerde, uitmuntende oplossingen voor operationeel en juridisch informatiemanagement zijn speciaal op maat gemaakt om te voldoen aan de digitale behoeften van juridische afdelingen, advocatenkantoren en zelfs bouwbedrijven.

Om bedrijfsjuristen te ondersteunen in hun dagelijkse manier van werken hebben we verschillende software oplossingen in petto: Contract Lifecycle Management, Claims & Litigation Management, Legal Entity & Equity Management, Legal Matter Management en Information & Knowledge Management.

Knowliah is al meer dan 18 jaar pionier op het gebied van AI en ondertussen zorgen onze AI-verrijkte software producten ervoor dat documenten snel en efficient geanalyseerd worden en zo relevante inzichten naar boven brengen. Op basis van onze jarenlange ervaring weten we dat een veilige toegang tot de juiste informatie, door de juiste mensen, op het juiste moment essentieel is voor het succes van elk bedrijf. En dat is waar Knowliah’s power of knowing het mogelijk maakt dat u elk stukje cruciale informatie en kritische inzichten in één oogopslag terugvindt- net wanneer u het nodig heeft.

 

“Al jaren houden we de vinger aan de pols over wat er écht leeft bij bedrijfsjuristen, zowel over uidagingen als opportuniteiten. Met die inzichten gaan we bij Knowliah telkens aan de slag om onze producten, diensten en oplossingen blijvend te optimaliseren naargelang de veranderende noden van de sector. Op die manier ondersteunen we de bedrijfsjurist in zijn of haar rol als volwaardige strategische en digitale partner naar de business collega’s. Ons vertrouwd en sterk partnership met het IBJ uit zich in een pro-actieve deelname aan events, het inspireren tijdens leerrijke webinars, kennis delen via opleidingen en bieden van een digitaal denkkader aan elke bedrijfsjurist.”

Hans Van Heghe, Managing Director bij Knowliah

Share this news item