Bespaar meer dan €93.000 per jaar voor uw juridisch departement door de juiste ELM-oplossing te gebruiken.

Bespaar meer dan 93.000 per jaar voor uw juridisch departement door de juiste ELM-oplossing te gebruiken.

Tegenwoordig gaan bedrijfsjuristen meer en meer op zoek naar tools en software oplossingen om de steeds groter wordende massa aan digitale informatie te beheren en deze efficiënt te gebruiken. Tegelijkertijd moeten de juridische teams de snelheid van hun dienstverlening verbeteren, de risico’s beperken en de naleving van een veelheid aan voorschriften bewijzen.

Gelukkig ligt er vandaag de dag een ruim aanbod van Legal Tech klaar. Veel van deze oplossingen zijn gebaseerd op geavanceerde technieken zoals kunstmatige intelligentie. Dit klinkt allemaal interessant, toch? Maar iedereen beseft ook dat het enige tijd en moeite kost om een solide legal tech tool te vinden die bij uw bedrijf past.

Heeft u wel eens nagedacht over het financiële rendement dat het gebruik van een legal tech tool u en uw team kan bieden? Wij zetten de cijfers graag even op een rijtje…

Verminder de huidige inefficiëntie met 25% tot 50%.

Zonder de juiste Enterprise Legal Management (ELM) oplossing zal een team van 10 juristen elke week geconfronteerd worden met een efficiëntieverlies van (°):

 • 75 uur aan het zoeken en niet vinden van informatie
 • 20 uur lang aan documenten en e-mails op de juiste plaats of op de juiste juridische plaats bewaren
 • 30 uur aan de opvolging bij andere zakencollega’s voor goedkeuringen of ontbrekende informatie
 • 75 uur aan het heruitvinden van eerdere antwoorden en adviezen
 • ten minste één gemiste deadline met betrekking tot een vervaldatum van een gemiddeld contract van € 15.000
 • 12 uur werk dat aan externe advocaten was gedelegeerd en dat vermeden had kunnen worden, oftewel +/- € 3.000.
 • De juiste Enterprise Legal Management-oplossing kan deze inefficiënties gemakkelijk met 25% tot 50% en meer verminderen.

(°) op basis van onderzoek door Delphi Consult, CIO.com, Gartner, Forrester Research, awv-net.de.

Kies de juiste manier van werken voor uw juridische afdeling.

Afhankelijk van de verschillende taken binnen uw rol als jurist verwacht u specifieke voordelen en mogelijkheden bij de integratie van een Enterprise Legal Management Solution. Er zijn verschillende benaderingen, elk met hun eigen kenmerken. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

Een gemiddelde winst van ten minste € 93.000 per jaar.

Door de juiste Enterprise Legal Management Solution in te voeren, kan een juridisch team minimaal € 93.000 per jaar besparen.

Hou er rekening mee dat deze berekeningen gebaseerd zijn op 10 juridische professionals tegen een gemiddelde kostprijs van €418 per dag. In een team van 10 juristen is een besparing tot € 200.000 per jaar geen uitzondering. Zelfs als we een meer pessimistische blik werpen op cijfers, uitgaven en kosten. Bijvoorbeeld als we veronderstellen:

 • een extra risico in verband met de kosten, met als gevolg 50% meer kosten,
 • een extra risico in verband met besparingen, wat slechts 50% van de besparingen oplevert,

u bespaart altijd minstens €93.000 per jaar door bv. Knowliah voor Legal Teams te implementeren!

Wist u dat u voor elke maand dat u wacht om te werken met de juiste ELM-tool, u de kans mist om € 7.824 te besparen?

Voor een heel jaar betekent dit een aanzienlijk extra gemiddelde winst van €93.000 tot €200.000 en meer. Vandaag de dag zijn er geen afdelingen die een andere legal tech provider gebruiken dan Knowliah, waarbij de legal tech tool zo’n gunstige ROI met zich meebrengt.

Uw ideale Legal Tech-oplossing? Knowliah For Legal Teams

Bent u op zoek naar een legal tech tool die alle voordelen en functies bevat die u in gedachten heeft? Het klinkt misschien bijna te mooi om waar te zijn, maar maak eens kennis met Knowliah for Legal Teams: een slim, eenvoudig en veilig Enterprise Legal Management platform.

Knowliah biedt u een moeiteloze, snelle en veilige ervaring in het classificeren en zoeken. Dit AI-gebaseerde platform integreert zich naadloos in uw manier van werken. Vooral in de volgende domeinen biedt Knowliah for Legal Teams een belangrijke meerwaarde:

 • Matter & Entity Management
 • Documentenbeheer en automatische archivering van e-mails
 • Enterprise Search en kennismanagement
 • Contractcreatie en Contract Lifecycle Management

Share this news item